Blanco

A legjobb minőség minden szegmensben

Csaptelepek | Hulladékgyűjtők | Mosogatótálcák

BLANCO mosogatók és csaptelepek – kitűnő megmunkálás, első osztályú anyagok és egyedülálló design kombinációja. A BLANCO 1925 óta gyárt kiváló minőségű termékeket háztartási célokra. Napjainkban a BLANCO mosogatók, csaptelepek és hulladék gyűjtő rendszerek a világ közel 100 országában képviselik a minőséget, funkcionalitást és a professzionalizmust a legmagasabb színvonalon.

Mosogatótálcák beépítési lehetőségei

Különböző beépítési lehetőségekkel a mosogatótálcák akár teljesen eltűnnek a konyhapultban vagy éppen a munkalap ékességei egy impozáns csapteleppel kiegészítve.

Az aláépíthető típusok alkalmazása lehetővé teszi, hogy a kvarc, kompozit vagy valódi kőből készült munkalapok uralják a teret.

Silgranit a mosogatók kiváló alapanyaga

A Silgránit mosogatók kőszerű felülete bársonyos tapintású, matt, modern megjelenést sugároz, mely lágyan illeszkedik a munkalapok anyagában. 

A mai konyhában egy mosogatótálcát sok hatás éri. Forró folyadékot öntenek bele, ételmaradékok kerülhetnek bele, rengeteg súlyos edény várakozik a mosogatásra benne. 

A Silgránit mosogatóknak mindez nem árthat. A 80%-ban gránitból készült strapabíró, erős anyag ellenáll minden házimunka során felmerülő behatásnak. 

A Silgránit élelmiszerbiztos, saválló, a konyhai hőre tesztelt anyag, mely tartósan megőrzi szépségét, gyönyörű színei nem fakulnak. 

Könnyen ápolható felülete, gyorsan és egyszerűen tisztítható, nem szívja be a vörösbor és a cékla által okozott szennyeződéseket sem. A Silgránit szabadalmaztatott Hygiene+Plus vedőformulája 98%-ban csökkenti a baktériumok elszaporodását és lehetővé teszi az ételek biztonságos kezelését és előkészítését.

Rozsdamentes mosogatók

A rozsdamentes acél: erős, masszív, magas szakítószilárdságú, megőrzi ragyogását, nem tapadnak meg rajta a kórokozók és baktériumok, könnyen karbantartható.

Minden mosogató anyaga közül a rozsdamentes acél a leglágyabb. Ha véletlenül beleejt egy tányért, az legtöbb esetben ép marad, ahogy a rozsdamentes mosogatómedence is. 

Nem színeződik el, nem marja meg semmi akkor sem, ha sokáig rajta marad.

Tisztítása nagyon egyszerű, rendszeres karbantartással évtizedekig megőrzi szépségét.

Hőálló, a forró edényt is nyugodtam rá lehet tenni. Nem deformálódik és nem rozsdásodik.

Egyetlen hibája, hogy egy idő után biztosan szerez néhány karcolást a rendeltetésszerű használat mellett is.

Durinox az innovatív rozsdamentes acél

A Durinox egy különlegesen edzett anyag, mely sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokkal és a karcolásokkal szemben.

Jellegzetes bársonyos matt megjelenésével és kellemes tapintásával tűnik ki, miközben ellenáll a karcolásoknak és az ujjlenyomatoknak is. A speciális felületi textúrának köszönhetően a Durinox rozsdamentes acél könnyebben tisztítható és gondozható a konyhában.

A Durinox rozsdamentes acél felület szemcseszórásos technológiával készül, mely a Blanco saját fejlesztésű, szabadalmaztatott technológiája.

A Durinox-felület előállításának folyamata során 1 milliárd apró rozsdamentes acélgolyót szórnak majdnem 300 km/h sebességgel egy rozsdamentes acéllemezbe, amely csak 1 mm vastag. Az eredmény lenyűgöző: a szórt rozsdamentes acél kétszer olyan kemény, mint a hagyományos rozsdamentes acél felületek, és jellegzetes, különösen elegáns megjelenésű.

Kerámia mosogatók –  a konyha ékkövei

Fényes, robusztus és masszív kerámia mosogatója a konyha ékköve. Ellenáll a foltoknak, a szennyeződésnek és a karcolásoknak és a vízkő is nehezen tapad meg rajta. Teljesen karcálló, fém tárgyakkal nem lehet rajta sérülést okozni. Egyedül a kerámia késekkel kell vigyázni, melyek anyaga keményebb kerámia lehet, mint a mosogató.

Blanco konyhai csaptelepek

A Blanco a mosogatókhoz tökéletesen illeszkedő konyhai csaptelepeket kínál. A króm, a selyemfényű rozsdamentes acél és a réz csapok mellett, a  silgránit és kerámia  mosogatótálcákhoz is tökéletesen illeszkedő csaptelepek közül válogathat. Kihúzható és zuhanyfejes, ablak alá építhető kivitelű csapok, víztisztító berendezésekhez illeszthető három utas csaptelepek, klasszikus és modern konyhákba tervezhető, akár díjnyertes design csapok, mind a már megszokott német minőségben.

Kezdőoldal » Márkák » Blanco
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!