Szolgáltatások

Konyha enteriőr tervezés

Konyhatervezés

A tökéletes konyhabútor megtervezéséhez szükségünk van egy méretezett alaprajzra. 

Bemutatótermünkben egy kávé mellett beszélgetve megismerjük az igényeit, kiválasztjuk a legszebb anyagokat és színeket és megtervezzük az álomkonyhát.

A terveket 3 dimenziós látványtervező programban készítjük el, fotó-realisztikus képeket is renderelünk, hogy még inkább valósághű képet kapjunk a tervezett bútorról.

Stúdiónkban személyes konzultáció alkalmával, látványos formában, LCD tv-n prezentáljuk az elkészült terveket.

Egyeztessünk időpontot, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat.

Komplett tervezési csomag

Tervezési csomagunk látványterveket, méretezett rajzokat, gépészeti terveket tartalmaz. Helyszíni felmérés és több személyes találkozó után tudjuk véglegesíteni az elképzelést, innentől kezdve 10-14 nap alatt kapja kézhez terveit. Szolgáltatásunk teljesen személyre szabott, egyeztessen időpontot, hogy átbeszéljük igényeit és elkészíthessük az egyedi árajánlatot.

A tervezett bútorok megrendelése esetén a tervezés természetesen ingyenes, így a bútortervezés ára jóváírásra kerül.

A tervezés menete

Helyszíni felmérés

A tökéletes konyha megtervezéséhez szükségünk van a pontos méretekre ezért felmérjük otthonát és ez alapján kezdjük el a tervezést. 

Igényfelmérés

Bemutatótermünkben egy kávé mellett beszélgetve megismerjük az igényeit, kiválasztjuk a legszebb anyagokat és színeket és megtervezzük az álomkonyhát. 

Tapasztalataink szerint több találkozásra is szükség van, hogy minden részletet meg tudjunk beszélni. 

Tervezés

A terveket 3 dimenziós látványtervező programban készítjük el, fotó-realisztikus képeket is renderelünk, hogy még inkább valósághű képet kapjunk a tervezett bútorról.

Stúdiónkban személyes konzultáció alkalmával, látványos formában, LCD tv-n prezentáljuk az elkészült terveket.

A végleges tervek elfogadása után a gépészet átalakításához is készítünk terveket, mely alapján a tökéletesen elő tudják készíteni a teret a tervezett bútor fogadásához.

Mi történik megrendelés után?

Gyártás

A megrendelés alapján megkezdjük a végleges tervek feldolgozását és elkezdjük a gyártást. A gyártási idő az alapanyagoktól függően több hetet is igénybe vehet, de ezt már a megrendeléskor pontosítjuk. A konyhabútor elemeit gondosan csomagoljuk, hogy a szállítás és a pakolás során az egyes darabok ne sérüljenek.

Szállítás

Saját szakemberek pakolják és szállítják a kész terméket, így biztos lehet benne, hogy szakértő kezek, figyelmes munkával juttatják el bútorát a gyárból a szerelés helyszínéig.

A kiszállítás rendszerint a szerelés napján a reggeli órákban történik. Fontos: Az átvételről az ügyfélnek gondoskodnia kell, meg kell győződnie, hogy a leszállított termékek makulátlan állapotban kerültek a helyszínre.

Helyszíni szerelés

A precíz, pontos beépítés, időigényes folyamat, egy átlagos konyha szerelés 2-3 napot is igénybe vehet. A szerelés alkalmával figyelembe vesszük a lakókörnyezetet, lehetőségeinkhez mérten vigyázunk a tisztaságra is. A bútorelemek összeszerelése után a konyhagépek beépítése történik. Utolsó műveletként finomra hangolják a bútor vasalatait a tökéletes működés és esztétikum érdekében.

Mikor minden elkészült, szakembereink és az ügyfél az átadás-átvételi jegyzőkönyvben rögzítik a tökéletes konyhabútort átvételét, vagy ha szükséges akkor az esetleges hiányosságokat.

Természetes kő vagy kő jellegű munkapult és hátfalborítás vásárlása esetén a bútorbeépítés után a munkalapgyártó partnerünk szakemberei felmérik a bútort, hogy milliméter pontos kész terméket tudjanak gyártani a konkrét bútorra.

Bizonyos konyhagépeknél szükséges az adott márka szakszervizét megrendelni, hogy szakszerűen beüzemeljék a megvásárolt konyhagépeket.

Tanácsadás, Lakberendezés

Igény szerint segítünk a padlóburkolat, a függöny vagy akár a szőnyeg kiválasztásában.

Megtervezzük a nappali vagy a hálószoba bútorait is, illetve a térrendezésben is tudunk tanácsot adni. 

Lakberendezési szolgáltatásunk teljesen személyre szabott, egyedi árajánlatot készítünk az előre megbeszélt lakberendezési csomagra.

Konyhai készülékek forgalmazása

Tanácsadás

Rengeteg háztartási készülék gyártó van ma a piacon és a készülékek egyre több tudással rendelkeznek. Nem mindig könnyű eldönteni, hogy igazából mire is van szükség a konyhában.

Nálunk személyre szabott tanácsadást kaphat, keresse szakértőnket: 

Balogh Helént  +36 30 9758891

Szállítás

Rendelje meg nálunk háztartási készülékeit és mi díjmentesen házhozszállítjuk Önnek, az egész ország területén.

Kezdőoldal » Szolgáltatások