Rólunk

A Cortináról

Egy csepp Olaszország a Rózsadomb lábánál. Úgy véljük, hogy Magyarországon kialakulóban van egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel, kifinomult és elegáns, vagyis tökéletes a maga egyszerűségében.

A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának

Giorgio Armani

Cégünk, a Cortina Italia Kft. üzlete, azzal a gondolattal született meg, hogy a világhírű SMEG márkát hazánkban is bemutathassuk a stílus és a konyha szerelmeseinek.

Úgy véljük, hogy Magyarországon kialakulóban van egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel, kifinomult és elegáns, vagyis tökéletes a maga egyszerűségében.

2011 áprilisában nyitottuk meg elegáns és exkluzív bemutatótermünket Budapest szívében, ahol megmutatjuk a SMEG termékek palettájának egy kis szeletét, ide varázsolva egy kis olasz életérzést, mentalitást. Nálunk a vásárlók testközelből is megtapasztalhatják az áttetsző üvegfelületek tökéletességét, a merész színhasználatot és az Olasz tervezők által megálmodott és megvalósított félreérthetetlen stílust, amely egyben tükrözi az olasz szenvedélyt is.

Bemutatótermünkben személyesen bepillantást nyerhet a választékba, információkat kaphat kiemelt akcióinkról és választ kaphat szakmai, technológiai kérdésekben.

Időközben kiegészítettük portfóliónkat további prémium konyhatechnikai gyártókkal, így már az olasz ELICA, FALMEC, SIRIUS a német MIELE, NEFF, LIEBHERR, BLANCO és a japán HITACHI márkák kínálatából tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. 

A konyhai készülékekhez szorosan kapcsolódik a konyhabútor. Prémium anyagok, exkluzív felületek és tökéletesen működő fiókok és vasalatok állnak rendelkezésünkre, hogy megtervezzük Önnek az álom konyha enteriőrt. Nevünkben a hitvallásunk: Cortina Italia – Kitchen with Style

konyhaenteriőr tervezés

Stúdiónk prémium konyhai készülékek mellett 2019-ben egyedi gyártású konyhabútorok forgalmazásával bővítette konyhai szolgáltatáskörét. Szakképzett , közel 20 éves tervezői múlttal rendelkező bútortervezőnkkel és 25 éves gyártói tapasztalattal rendelkező bútorgyártónkkal  közösen, szakmai hozzáértéssel alkotjuk meg álomkonyháját.  

Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a modern letisztult formák, a klasszikus vonalvezetésű tradicionális bútorok, vagy akár a indusztriális Loft stílus. 

Sikerünk titka, hogy folyamatosan keressük azokat a technikai megoldásokat és prémium minőségű anyagokat, melyek egyedülálló formavilággal és funkcionalitással ötvözve, tökéletesen megfelelnek minden elvárásnak és elébe mennek vásárlóink igényeinek. A modern gyártástechnológia, képzett szakemberek, folyamatos fejlesztések, egyedi és exkluzív design, az alapanyagoktól a csomagolásig, mind a stílus és minőség meghatározó alapjai.

A tervezésben segítségünkre van egy 3 dimenziós látványtervező program, mellyel bemutatótermünkben akár interaktívan is belenézhet a folyamatba lévő konyhatervekbe így könnyebb elképzelni jövőbeni konyhabútorát. A konyhatervezés rendkívül összetett és időigényes folyamat, a tökéletes konyha kialakítására érdemes megfelelő mennyiségű időt szánni és pontos precíz tervezéssel, majd gyártással kivitelezni. Többszöri konzultáció eredményeként elkészítjük a végső konyhaterveket, helyszíni felmérést végzünk a tervezett konyha helyén, ami alapján a profi bútorasztalos csapatunk pontos méretre elkészíti majd beépíti a konyhabútort.

Konyha inspirációk

Látogasson el bemutatótermünkbe, tervezzük meg közösen konyhabútorát és válasszuk ki együtt a legmegfelelőbb konyhai készülékeit.

Szakértelem

Háztartási készülék szakértő / Cégalapító

“Kislány korom óta kereskedő akartam lenni, ezért a kereskedelmi szakközépiskola után a közgazdasági főiskola kereskedelmi szakán tanultam tovább. Az Ariston magyarországi disztribútoránál töltött évek alatt beleláttam a cég működésével kapcsolatos feladatokba és beleszerettem a SMEG exkluzív világába. 

11 évvel ezelőtt mertem nagyot álmodni és megnyitottam a SMEG bemutatótermet a Margit körút 13-ban. Egy csepp Olaszországot akartam teremteni a Rózsadomb lábánál.

A termékpaletta bővítése céljából prémium német gyártókat hoztam be az üzletbe az olasz különlegességek mellé. A prémium gyártók fontosnak tartják, hogy a  technológiai újításokat bemutassák a forgalmazóknak, élek a lehetőséggel és minden évben részt veszek oktatásokon és gyárlátogatásokon, mert mindig friss tudással szeretnék az ügyfeleim rendelkezésére állni.

A vásárlói igények is azt mutatják, hogy a  konyhagépek mellé konyhabútor is kell ezért 2019 óta azon dolgozom, hogy teljeskörű lehessen a Cortina Italia Kft, szolgáltatása.

Az egyedi konyhabútorok személyre szabott tervezésére megtaláltam azt a munkatársat, akivel közös az utunk az otthonteremtés világában.

Keressen bizalommal, ha a háztartási készülékekről szeretne mindent megtudni ”

Balogh Helén

Kezdőoldal » Rólunk