Rólunk

A Cortináról

Egy csepp Olaszország a Rózsadomb lábánál. Úgy véljük, hogy Magyarországon kialakulóban van egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel, kifinomult és elegáns, vagyis tökéletes a maga egyszerűségében.

A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának

Giorgio Armani

Cégünk, a Cortina Italia Kft. üzlete, azzal a gondolattal született meg, hogy a világhírű SMEG márkát hazánkban is bemutathassuk a stílus és a konyha szerelmeseinek.

Úgy véljük, hogy Magyarországon kialakulóban van egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel, kifinomult és elegáns, vagyis tökéletes a maga egyszerűségében.

2011 áprilisában nyitottuk meg elegáns és exkluzív bemutatótermünket Budapest szívében, ahol megmutatjuk a SMEG termékek palettájának egy kis szeletét, ide varázsolva egy kis olasz életérzést, mentalitást. Nálunk a vásárlók testközelből is megtapasztalhatják az áttetsző üvegfelületek tökéletességét, a merész színhasználatot és az Olasz tervezők által megálmodott és megvalósított félreérthetetlen stílust, amely egyben tükrözi az olasz szenvedélyt is.

Bemutatótermünkben személyesen bepillantást nyerhet a választékba, információkat kaphat kiemelt akcióinkról és választ kaphat szakmai, technológiai kérdésekben.

Időközben kiegészítettük portfóliónkat további prémium konyhatechnikai gyártókkal, így már az olasz ELICA, FALMEC, SIRIUS a német MIELE, NEFF, LIEBHERR, BLANCO és a japán HITACHI márkák kínálatából tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. 

A konyhai készülékekhez szorosan kapcsolódik a konyhabútor. Prémium anyagok, exkluzív felületek és tökéletesen működő fiókok és vasalatok állnak rendelkezésünkre, hogy megtervezzük Önnek az álom konyha enteriőrt. Nevünkben a hitvallásunk: Cortina Italia – Kitchen with Style

konyhaenteriőr tervezés

Stúdiónk prémium konyhai készülékek mellett 2019-ben egyedi gyártású konyhabútorok forgalmazásával bővítette konyhai szolgáltatáskörét. Szakképzett , közel 20 éves tervezői múlttal rendelkező bútortervezőnkkel és 25 éves gyártói tapasztalattal rendelkező bútorgyártónkkal  közösen, szakmai hozzáértéssel alkotjuk meg álomkonyháját.  

Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a modern letisztult formák, a klasszikus vonalvezetésű tradicionális bútorok, vagy akár a indusztriális Loft stílus. 

Sikerünk titka, hogy folyamatosan keressük azokat a technikai megoldásokat és prémium minőségű anyagokat, melyek egyedülálló formavilággal és funkcionalitással ötvözve, tökéletesen megfelelnek minden elvárásnak és elébe mennek vásárlóink igényeinek. A modern gyártástechnológia, képzett szakemberek, folyamatos fejlesztések, egyedi és exkluzív design, az alapanyagoktól a csomagolásig, mind a stílus és minőség meghatározó alapjai.

A tervezésben segítségünkre van egy 3 dimenziós látványtervező program, mellyel bemutatótermünkben akár interaktívan is belenézhet a folyamatba lévő konyhatervekbe így könnyebb elképzelni jövőbeni konyhabútorát. A konyhatervezés rendkívül összetett és időigényes folyamat, a tökéletes konyha kialakítására érdemes megfelelő mennyiségű időt szánni és pontos precíz tervezéssel, majd gyártással kivitelezni. Többszöri konzultáció eredményeként elkészítjük a végső konyhaterveket, helyszíni felmérést végzünk a tervezett konyha helyén, ami alapján a profi bútorasztalos csapatunk pontos méretre elkészíti majd beépíti a konyhabútort.

Konyha inspirációk

Látogasson el bemutatótermünkbe, tervezzük meg közösen konyhabútorát és válasszuk ki együtt a legmegfelelőbb konyhai készülékeit.

Csapatunk

Háztartási készülék szakértő / Cégalapító

“Kislány korom óta kereskedő akartam lenni, ezért a kereskedelmi szakközépiskola után a közgazdasági főiskola kereskedelmi szakán tanultam tovább. Az Ariston magyarországi disztribútoránál töltött évek alatt beleláttam a cég működésével kapcsolatos feladatokba és beleszerettem a SMEG exkluzív világába. 

11 évvel ezelőtt mertem nagyot álmodni és megnyitottam a SMEG bemutatótermet a Margit körút 13-ban. Egy csepp Olaszországot akartam teremteni a Rózsadomb lábánál.

A termékpaletta bővítése céljából prémium német gyártókat hoztam be az üzletbe az olasz különlegességek mellé. A prémium gyártók fontosnak tartják, hogy a  technológiai újításokat bemutassák a forgalmazóknak, élek a lehetőséggel és minden évben részt veszek oktatásokon és gyárlátogatásokon, mert mindig friss tudással szeretnék az ügyfeleim rendelkezésére állni.

A vásárlói igények is azt mutatják, hogy a  konyhagépek mellé konyhabútor is kell ezért 2019 óta azon dolgozom, hogy teljeskörű lehessen a Cortina Italia Kft, szolgáltatása.

Az egyedi konyhabútorok személyre szabott tervezésére megtaláltam azt a munkatársat, akivel közös az utunk az otthonteremtés világában.

Keressen bizalommal, ha a háztartási készülékekről szeretne mindent megtudni ”

Balogh Helén

Konyha enteriőr tervező / Lakberendező

“Iparművész Édesapám mellett már gyermekkoromban kialakult bennem a vágy, hogy szép dolgokkal vegyem körbe magam. A Művészeti szakközépiskola elvégzése után döntöttem el, hogy a szép és praktikus otthonok tervezése lesz az én utam, ezért lakberendező iskolába mentem.

A konyhatervezői szakma folyamatos tanulást kíván, mert a technológia fejlődése minden évben újabb és újabb innovatív lehetőségeket teremt. Speciális workshopokra és oktatásokra járok, hogy minden újdonságot azonnal prezentálni tudjak az ügyfeleimnek.

Közel 20 éve tervezek konyhákat magánszemélyeknek, különböző gyártókkal dolgoztam együtt és volt lehetőségem – többek között – egy Szlovéniai bútorgyárban a gyártási folyamatokat megismerni. A modern terek tervezésénél sokszor használok természetes vagy technikai követ, melyekről szintén sokat tanulhattam egy prémium kompozit anyagokat gyártó gyárban  egy spanyol út során. 

Az exkluzív lakberendezés és enteriőr tervezés, ami az én álmom volt, a Cortina Italiánál megvalósult. 

Keressen meg és megtervezzük együtt az Ön álomkonyháját!”

Kovács Zsófia

Kezdőoldal » Rólunk