Dekton Konyha Laurent

Dekton

A tökéletes választás, ha az időtálló minőség és design fontos szempont a konyhapult és a belső terek kialakításakor. Ismerje meg Dekton környezeti kihívásoknak ellenálló és sokoldalúan felhasználható kollekcióit, széles színválasztékát, mely a fenntarthatóság jegyében jött létre.

Liebherr Monolith

LIEBHERR MONOLITH – a hűtés, fagyasztás és a bortárolás egészen új dimenziója.
A Monolith beépíthető készülékekben több mint 60 év mérnöki teljesítménye és a Liebherr tapasztalata csúcsosodik ki a hűtés, fagyasztás és bortárolás területén. A Monolith egyedi méretei és exkluzív felszereltsége miatt a luxus enteriőrök tökéletes hűtői.

Technistone

Technistone

A Technistone egy magas minőségű kvarc felület, mely 90 %-ban természetes alapanyagokból, kvarcit és gránit őrleményből készül, a maradék 10 %-át a poliészter gyanta, színtől függően a tükör -és üveggranulátum illetve a színezőanyag teszi ki. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel.

Neolith

Neolith

A Neolith nagyméretü / akár 360 X 120 cm/ kerámialapjait, spanyol The Size gyártja. Felülete ellenáll a karcolásnak, vegyszereknek, nedvességnek és a hőnek is. Fizikai tulajdonsági miatt széles körben alkalmazható beltérben és kültérben egyaránt, jelenleg a piacon kapható egyik legkeményebb anyag.
A különböző vastagságban gyártott kerámialapok belsőépítészeti felhasználása egyedülálló, készülhet belőle konyhai munkalap, konyhai hátfal, és akár konyhabútor front is.

Lechner

A német Lechner cég kifejezetten konyhai munkalapok gyártásával foglalkozik. Termékpalettáján megtalálható valamennyi anyag / Üveg, kerámia, természetes kő, kvarckő, ásványi anyag, tömörfa, kompakt lemez, laminált bútorlap/ , amit ma konyhai munkalapként alkalmazhatunk. A különböző anyagoknak saját egyénisége van, így a kívánt konyhai munkalap kiválasztásakor gondolni kell a család méretére, életviteli és főzési szokásaira, karbantartással kapcsolatos igényeire és más gyakorlati szempontokra, és így biztosan megtaláljuk a megfelelő terméket.
A magyaroszági leányvállalattal rendelkező rothenburgi óriásvállalat a német iparra jellemző pontossággal, precizitással és garanciával készíti munkalapjait, így biztos lehet benne, hogy a cégtől vásárolt konyhai munkalapja hosszú évekig változatlan minőségben betölti szerepét.

Kesseböhmer

Kesseböhmer

Az egyedi bútor tervezéshez szorosan kapcsolódik a bútor elemek belső felszereltsége is, amit szintén teljesen személyre szabottan lehet alakítani. Ebben nagy segítség nekünk a Kesseböhmer, mert prémium minőségű kihúzható és kifordítható vasalatait nagy teherbírású kosarakkal és tálcákkal szereli fel, melyek az egyedi igények mentén alakíthatóak.

Blum

Felnyílórendszerek, kivetőpántrendszerek és kihúzórendszerek osztrák specialistája.Termékeiket a világ minden táján használják asztalosok és a legnagyobb bútorgyártók egyaránt. Hitvallásuk, hogy vasalataikkal a tökéletes bútor legyen szép, praktikus és tartós.

A Blum az első lépésektől segít Önnek igényes ötletei megvalósításába azért, hogy a vásárlóik azt a komfortérzést kapják,amire szükségük van. Növeljük együtt Blum termékekkel bútoraink és az egész lakóterünk komfortját!

Pfleiderer

Pfleiderer

A Pfleiderer GmbH 2013. január 13.-án kezdte meg működését Európa három kiemelkedő fa lap- lemezgyártó cég, a Duropal, a Wodego és a Thermopal összeolvadásával. A Duropal a dekoritlemezek szakértője, a Wodego a fa alapú műszaki megoldások specialistája, míg a  Thermopal a belsőépítészet mestere.

Egger

Egger

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.  A …

Olvasd tovább

Kezdőoldal » Márkák
Kezdőoldal » Márkák
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!