SMEG

„Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla”

Főzőlapok | Hűtők | Konyhai kisgépek | Páraelszívók | Sütők | Tűzhelyek

A SMEG egy olasz háztartási készülékgyártó cég, melynek központja Guastalla-ban található ,az ország északi részén fekvő Reggio Emilia-hoz közel. A Vittorio Bertazzoni által alapított családi vállalkozás története a 19. században kezdődött. A SMEG napjainkra a világ egyik vezető háztartási készülékeket gyártó vállalatává nőtte ki magát. termékei között megtalálható minden ami egy magas minőségű konyhába kell. A szabadonálló tűzhelyek mellett, design hűtők, sütők, főzőlapok, páraelszívók, gőzpárolók, melegentartó és somelier fiókok valamint háztartási kisgépek.

SMEG (Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla)

1948-ban, a gazdasági növekedés és a gyors urbanizáció korszakában jött létre a SMEG, mint fémmegmunkáló és zománcozó üzem. A SMEG (Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla) mozaikszó ma is ezekre az időkre mutat vissza. 

A legelső Bertazzoni tűzhelyeket az 1906-os milánói világkiállításon mutatták be.

A SMEG ma már világhírű,  A gyártás során alkalmazott csúcstechnika, a lézerrel vágott acélrészek, a termékek terheléses minőségtesztelése, mind a SMEG azon elhivatottságáról tanúskodik, hogy olyan megbízható termékeket képviseljenek a piacon, melyek tényleg kiállják az idő próbáját. 

Világhírű építészekkel és tervezőkkel dolgoznak együtt, a technológia és a stílus összekapcsolódásából olyan termékek jöttek létre, amelyek az idők során valódi ikonokká váltak.

A Smeg központja Olaszország egyik leginnovatívabb helyének lett kikiáltva,  köszönhetően az intelligens és környezetbarát anyag felhasználásnak és a környezetvédelmi irányelveinek.

SMEG 50’s Retro Style termékcsalád

A Smeg 50’s Retro Style termékcsaládja félreismerhetetlen a vintage stílusáról, a klasszikus vonalakat és a vibráló színeket felvonultató design-t pedig csúcstechnológiával teszik tökéletessé.

Az egyetlen és eredeti színes FAB28 hűtőszekrény nem csupán egy szimpla hűtőszekrény. Úgy uralja környezetét, akárcsak egy szép kanapé vagy lámpa a nappaliban.

A SMEG egy sor hasonló, vintage stílusú terméket fejlesztett ki a termékcsaládon belül: hűtőszekrények különböző méretben fagyasztók, mosogató- és mosógépek.  Múltidéző és eklektikus: ezek a “Made in Italy” jelző alapvető ismérvei és tartópillérei, amely az egész világon ismert arról, ahogyan a művészetet és a funkcionalitást elegyíti.

A háztartási kiskészülékek új ikonikus darabjai

A Smeg’s háztartási kiskészülékek kínálatát  Matteo Bazzicalupo-nak és Raffaella Mangiarotti-nak köszönhetjük (deepdesign), akik a design, a technológia és a funkcionalitás ötvözésével az 50’s Retro Style félreismerhetetlen hangulatás és stílusát alkották meg.A lekerekített és retro vonalvezetés és színek újragondolásával és egy kis modern beütéssel ezek a termékek a konyha főszereplőivé válhattak.

A Smeg és a Dolce&Gabbana

A SMEG és a Dolce&Gabbana egyesíti művészi érzékét, és egy olyan utazásra invitál, melyben felfedezheted Szicília színeit és csodáit egy hamisítatlan “Made in Italy” projekten keresztül.

A Dolce&Gabbana és a SMEG közös tervezése során megszületett a FAB28 hűtőszekrény különleges kiadása. Ennek az együttműködésnek az eredménye 100 exkluzív, kézzel festett hűtőszekrény, amelyek mindegyikét szicíliai művészek egyedi képei díszítik.

Terveztek közösen egy gyönyörű kisgép-kollekciót is. Kenyérpirító, citrusfacsaró, kávéfőzők, vízforraló, turmixgépek eredeti Sziciliai szimbólumokkal díszítve.
A Divina Cucina tisztelgés Olaszország gyökerei és hagyományai előtt egy új, szabadon álló tűzhely, páraelszívó és hűtőszekrény formájában, amelyet a merész színek és a különleges minták tesznek egyedivé.

Dolce Stil Novo kollekció

A zsenialitás új kifejezése mind a technológia, mind a formatervezés terén: a Dolce Stil Novo a Smeg legátfogóbb készülékpalettáját kínálja. 

A Dolce Stil Novo választékában megtalálhatók a 60 cm-es Thermoseal és Thermoseal Plus sütők, a 45 cm-es kompakt kombi gőzpárolós sütő; a 45 cm-es sokkoló hűtő, a borhűtő, a kávéfőző, valamint kiegészítő sommelierrel, sous-vide vákuum és edénymelegítő fiókok; továbbá gázfőzőlapok, kombi gáz-indukciós főzőlapok, és pult alá építhető borhűtők.Egyes Dolce Stil Novo gázfőzőlapokat gyönyörű edénytartó rácsokkal is felszerelhetünk, négy különböző stílusban. Ezekkel a művészi kiegészítőkkel igazán különlegessé varázsolhatjuk a konyhánkat.

Piano Design

A Renzo Piano Desgin Studio tervezése. Az építőművészet  újragondolása.

A téralkotó művészet megjelenhet a háztartási tárgyainknál és  a kisháztartási gépeknél is.

A Piano sütők és főzőlapok magas minőségű fényes rozsdamentes acél felülete elegáns és exkluzív megjelenést biztosít a konyhánkban.

Portofino – Tradicionális forma kortárs szellemiség

Portofino olajfákkal körülvett festői kikötőjével egy valódi ékszer, amely a Golfo del Tigullio szélén fekszik.

Amikor a Smeg formatervező stúdiója legújabb vállalkozásába fogott – a világ leghatékonyabb nagy méretű tűzhelyét létrehozását tűzte ki célul – Portofino az olasz bőséget képviselte. Az új kollekció egyedi színeit is Portofino inspirálta: a partot szegélyező épületek olívazöld, narancs, sárga és vörös színei után kapták árnyalataikat a designcsalád készülékei. 

A főzés iránti szenvedély kiváló tűzhelyet érdemel, mely a praktikum és a stílus harmonikus keveréke. A Smeg zseniális design ikonokat sorakoztat fel, ahol a stílus és az elegancia együtt jár a nagy teljesítménnyel, a felhasználóbarát kezeléssel és az alacsony energiafogyasztással.

A gyönyörű színű tűzhelyekhez természetesen színes páraelszívókat is találunk a Portofino családban.

smeg

Tavaszi ajándékcsomag

Konyhabútor rendeléséhez két darab Smeg 50’s Style kisgépet adunk ajándékba az ön által választott színben.

Tervezzük meg az álomkonyháját!

Egyeztessen időpontot, hogy csak önnel foglalkozhassunk!

Kezdőoldal » Márkák » SMEG
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!