Sirius

Páraelszívók

A Sirius SPA 1996-ban alakult, vállalatuk Olaszországban, Berbentinában található. A cég által gyártott páraelszívók elsősorban a minimalista stílusjegyeket és az eleganciát hordozzák magukon. A készülékeket egyedi műszaki megoldások (motoros mechanika, BI-Power elektronika) és különleges formatervezés jellemzik. A Sirius SPA mindig is az élen járt a páraelszívókat érintő fejlesztésekben, ezt bizonyítja több egyedi műszaki megoldásuk is.

A Sirius rengeteg fejlesztésben az első volt a piacon:

1997-ben ők voltak az elsők, akik alumíniumházas motort használtak a készülékeikben.Ezek a motorok sokkal jobban ellenállnak a rázkódásnak és a vibrációnak, ezáltal csendesebben üzemelnek

2005-ben ők voltak az elsők, akik piacra dobták a pultba süllyesztett elszívót. A tökéletesen a konyhapultba illeszkedő STONE elszívójuk felső lapja akár a kő vagy kerámia munkalap anyagából is készülhet, így teljesen eltűnik a felületen, ha éppen nem használjuk. 

2007-ben ők voltak az elsők, akiknek a mennyezetbe süllyeszett elszívó bekerült a választékába.

2014-ben ők voltak az elsők, akik a Deruta kerámia mestereivel együttműködve teljesen egyedi kerámia páraelszívókkal jelentek meg a piacon.

2019-ben pedig egy teljesen új koncepciójú készüléket fejlesztettek. A Halo Light mennyezeti elszívó a tökéletes modern világítótest és a hatékony páraelszívó kombinációja. Gyönyörű ledes kör formájú lámpája a konyha leghangsúlyosabb része lehet, miközben pont megfelelően világítja meg a szigetes konyha főzőfelületét.

Termékeik között természetesen megtalálható egy indukciós főzőlapba integrált páraelszívó is.

Felhasználóbarát vezérlés

A Sirius elszívók vezérlése nagyon felhasználóbarát, az elektronikus nyomógombok háttérvilágítással és időzítéssel rendelkeznek, valamint speciális szigeteléssel, amely ellenáll a gőzöknek és az oxidációnak. 

A Sirius Applikációval a páraelszívók gyors és hatékony vezérlése wi-fi kapcsolattal, mobiltelefon vagy tablet segítségével akár távolról is lehetséges. Beállítható a páraelszívó teljesítménye, világítása, speciális modelleknél a levegőminőség ellenőrzés is vezérelhető. Az applikáció automatikusan beállítja a vezérlési funkciókat a megvásárolt modelltől függően és figyelmezteti a felhasználót a szükséges karbantartási műveletekre pl.: szűrőcsere, tisztítás. Természetesen kompatibilis a Google Home és az Alexa Vocal alkalmazásokkal és készülékekkel is.

Kezdőoldal » Márkák » Sirius
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!