Neolith

Exkluzív felületek | Hátfal | Munkalap

A Neolith nagyméretü / akár 360 X 120 cm/ kerámialapjait, spanyol The Size gyártja. Felülete ellenáll a karcolásnak, vegyszereknek, nedvességnek és a hőnek is. Fizikai tulajdonsági miatt széles körben alkalmazható beltérben és kültérben egyaránt, jelenleg a piacon kapható egyik legkeményebb anyag. A különböző vastagságban gyártott kerámialapok belsőépítészeti felhasználása egyedülálló, készülhet belőle konyhai munkalap, konyhai hátfal, és akár konyhabútor front is.

A konyhán kívül a fürdőszobai alkalmazása is jelentős, de gyakran megjelenik padlóburkolatként vagy akár kandallóborításként. Felhasználására csak a képzeletünk és a technikai megvalósíthatóság szab határt. Izgalmas színei és különböző felületei kiválóan párosíthatóak bármilyen építészeti és lakberendezési stílussal.

A Full Body Veining technológia

Mióta a Neolith® 2009-ben piacra került, a márka arra törekedett, hogy olyan felületeket gyártson, amelyek a lehető legjobban megfelelnek az eredeti alapanyagnak, de a szinterezett kő fokozott ellenállóképességével és jellemzőivel is rendelkeznek.

A fenntartható, nagy felbontású digitális formatervezéstől a folyamatosan javuló szerves összetételig a Neolith® az ipar úttörőjeként pozícionálta magát, és olyan mintákat hozott létre, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a komplex, spontán kő (pl. a márvány és a gránit) vagy mint a kezeletlen fa és a patinás fémek.

Hét év intenzív kutatás és fejlesztés után a Neolith® örömmel jelenti be a forradalmian új innovációját a Full Body Veining technológiát, mely kifejezetten a vastagabb lapokhoz készült. A Neolith® így tökéletese hasonlóságot mutat a természetes anyagokkal, a vágott éleken is látszik a minta vagy az erezet.

A létező legnagyobb szinterezett kőfelület

Neolith® három nagy formátumban kapható: 3,200 x 1,500 mm, 3,600 x 1,200 mm, 3,200 x 1,600 mm és két új: 2,600 x 1,200 mm és 2,600 x 1,500 mm *, ez utolsó csak projektekhez kapható, nincs állandó készleten.

Ez a nagy választék nagyobb egyenletességet és folytonosságot kölcsönöz különböző tereknek, megkönnyíti az anyag kezelését és minimalizálja az illesztések számát, ami esztétikai és higiéniai előnyöket biztosít.

Neolith Vastagságok

A Neolith egyik kiemelkedő tulajdonsága a rendkívüli vékonysága: 3, 6, 12 és 20 mm vastagságban kapható. A megfelelő vastagság a felület használati céljától függ.

Bútoroknak és beltéri csempézésre a 3 mm-es vastagságot; kültéri és beltéri padlóburkolathoz és kültéri csempézéshez a 6 mm-es vastagságot; a 12 mm-es vastagságot pedig az olyan sokat használt felületekhez ajánljuk, mint a konyhai munkalapok.

Kezdőoldal » Márkák » Neolith
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!