Neff

Sütők

Carl Neff kovácsmester volt, mielőtt a tehetségét a sütők készítésére fordította volna. Az első gyárában, a legelső NEFF modelleket - széntüzelésű kályhákat - még 6 pár kéz gyártotta le. Ha akkor benézett volna valaki az egyikbe, akkor megfigyelhette volna, hogy a mennyire jól felépített és egyszerű a használata - pontosan ugyanolyan volt minősége, mint a mai NEFF készülékeknek. 

Carl Neff kovácsmester volt, mielőtt a tehetségét a sütők készítésére fordította volna. Az első gyárában, a legelső NEFF modelleket – széntüzelésű kályhákat – még 6 pár kéz gyártotta le. Ha akkor benézett volna valaki az egyikbe, akkor megfigyelhette volna, hogy a mennyire jól felépített és egyszerű a használata – pontosan ugyanolyan volt minősége, mint a mai NEFF készülékeknek. 

A 60-as években a nők a függetlenségükért harcoltak, ami azt jelentette, hogy kevesebb időt töltöttek a sokkal hatékonyabb konyhákban. Ezért a sütők mérete megnőtt, hogy egyszerre több étel férjen el bennük, és a helytakarékosság érdekében NEFF elkezdte gyártani a legelső beépített készülékeket. NEFF-et minden évben díjakkal ismerték el, amelyet az egyedi stílusú kivitelért és a funkcionalitásért kapott. A „kétezres” években NEFF folytatta a külső megjelenés finomítását úgy, hogy a készülékek alumínium-bevonatot kaptak a mindig modern karizma eléréséért. 

Ma talán az egyik legismertebb szabadalmuk a beépíthető sütőknél alkalmazott, egyedülálló NEFF Slide&Hide® készülékbe rejthető sütőajtók, amik teljes hozzáférést biztosítanak az egész sütőtérhez, függetlenül attól, hogy Ön melyik fogást szeretné kivenni, vagy éppen behelyezni a sütőbe.

Kezdőoldal » Márkák » Neff
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!