Liebherr

Borhűtők | Fagyasztók | Hűtők

Az elmúlt 60 évben a Liebherr kiváló minőségű és innovatív hűtő- és fagyasztókészülékek gyártására specializálódott. A terméktervezéstől a fejlesztésen és a gyártáson át, egészen a forgalomba hozatalig arra koncentrálnak, hogy csúcsminőségű, innovatív, időtlen és elegáns kivitelű termékeket kínáljanak. Folyamatosan új termékötleteket valósítanak meg, hogy az élelmiszerek tökéletesen frissek maradjanak. A hűtőkészülékek szakértőjeként a Liebherr professzionális készülékek széles skáláját kínálja. Hűtőszekrényeik és fagyasztóik közismerten kiváló minőségűek, energiahatékony technológiákat alkalmaznak, és zseniális megoldásokat kínálnak.

Gondoljunk csak a NoFrost rendszerre, amely a levegő keringetésével akadályozza meg a fagyasztott élelmiszerek jegesedését, így soha nem lesz szükség kézi leolvasztásra, amivel energiát, időt és fáradságot takaríthatunk meg. Nézzük meg, hogy miért érdemes Liebherr hűtőt választani!

A BioFresh frissentartó fiók

A BioFresh fiókok szabályozható tárolási körülményeket kínálnak, így minden élelmiszertípust a neki megfelelő, optimális klímaviszonyok mellett tárolhat.

A hústermékek rendkívül kényesek az optimális hőmérsékletre és páratartalomra, így tárolásukra a BioFresh DrySafe a legideálisabb. A DrySafe környezet alacsony páratartalma és épp csak fagypont fölötti hőmérséklete minimálisra csökkenti a mikroorganizmusok aktivitását és ezzel jelentősen meghosszabítja a hústermékek eltarthatósági idejét. Ugyanez a környezet otpimális a tej, a sajt és a joghurt tárolására is.

A gyümölcsök és a zöldségek magas folyadéktartalmuk miatt a páradús környezetet kedvelik. A BioFresh HydroSafe ideális körülményeket teremt tárolásukra. A precíz elektronikus szabályozás állandó, alig 0 fok fölötti hömérsékletet biztosít. Ez a fagyástól és a kiszáradástól is megvédi a terményeket, így hozzájárul az ételek értékes tápanyagtartalmának megőrzéséhez.

A halakat és a tenger gyümölcseit jégen tartják a kereskedők, hisz ezek a termékek is a fagypont közeli hőmérsékleten tarthatók el legjobban. Elengedhetetlen tehát az egységes, állandó, alacsony hőmérséklet. A BioFresh rekesz stabil, 0 fokot alig meghaladó hőmérséklete optimális tárolásukra. A DrySafe beállítással együtt alkalmazva különösen sokáig tarthatók el a hűtött halfélék.

Blue Performance a hűtés és a mélyhűtés jövője

A BluPerformance modellcsalád tagjai egytől egyig maximális hűtőteljesítményt kínálnak, így Ön optimálisan tárolhatja élelmiszereit, és gyorsan lehűtheti frissítőit. Az összes hűtőfunkció egyszerűen kiválasztható a kényelmes érintőképernyős kezelőfelületen. A SmartDevice-Box segítségével pedig akár a távolból is szabályozhatja hűtőszekrénye működését, hogy mire hazaér, csodálatos hűsen várja frissítője.

A BluPerformance korszakváltást hoz az energiafogyasztás terén. Minden BluPerformance berendezés A+++ vagy A+++/-20% energetikai besorolású. Utóbbiak még a jelenleg alkalmazott legjobb energetikai osztálynál, az A+++ besorolásnál is takarékosabbak 20 százalékkal. Ez azt jelenti, hogy nem csak tovább maradnak frissek élelmiszerei, de közben a háztartás energiafogyasztása is csökken.

Az új generációs készülékeket az teszi igazán különlegessé, hogy innovatív hűtőtechnológiájuk a talapzatban helyezkedik el, így azonos külső méret mellett jóval nagyobb belső térfogattal rendelkeznek.

A BluPerformance készülékek ugyanakkor nem csupán energia-takarékosabbak, de jóval csendesebbek is – egyszóval tökéletes megoldást kínálnak a hűtési igényekre.

a borok álomklímája Liebherr borhűtőben

A boroknak télen-nyáron állandó hőmérsékletre van szükségük. A palackokat óvni kell az ultraibolya sugárzástól, az idegen illatanyagoktól. A bor minőségét a száraz levegő és a rázkódás is hátrányosan befolyásolhatja. A Liebherr borszekrények ideális tárolási körülményeket, ezáltal pedig maximális élvezeteket biztosítanak. A Liebherr a legkülönfélébb felhasználási területekre kínál bortárolási megoldást, a háztartásoktól a vendéglátó iparig.

Környezetvédelem és fenntarthatóság

A Liebherr-Hausgeräte GmbH „az ENSZ fenntartható fejlődésre vonatkozó céljaival” párhuzamosan a „fenntartható gazdasági tevékenységre vonatkozó irányelveivel” már 2015-ben elkötelezte magát a felelősségteljes tevékenység iránt. A Liebherr-Hausgeräte GmbH számára nem kérdés, hogy az élhető társadalom alapjainak közös megteremtése érdekében az iparnak és a gazdaságnak jelentős mértékben hozzá kell járulnia a fenntarthatósági program megvalósításához.

Dizájn és minőség

A Liebherr hűtőszekrényei és fagyasztói kiemelkedő formatervükkel nem csak a vásárlókat győzik meg: a készülékek gyakorta részesülnek szakmai elismerésben kiváló minőségük miatt.

A Liebherr kínálatában szabadonálló és beépíthető berendezések széles választékát találja, amelyeket önállóan, illetve a konyhabútorba integrálva használhat.

Kezdőoldal » Márkák » Liebherr
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!