Liebherr Monolith

Borhűtők | Fagyasztók | Hűtők

LIEBHERR MONOLITH - a hűtés, fagyasztás és a bortárolás egészen új dimenziója. A Monolith beépíthető készülékekben több mint 60 év mérnöki teljesítménye és a Liebherr tapasztalata csúcsosodik ki a hűtés, fagyasztás és bortárolás területén. A Monolith egyedi méretei és exkluzív felszereltsége miatt a luxus enteriőrök tökéletes hűtői.

A Monolith beépíthető készülékekben több mint 60 év mérnöki teljesítménye és a Liebherr tapasztalata csúcsosodik ki a hűtés, fagyasztás és bortárolás területén. A Monolith egyedi méretei és exkluzív felszereltsége miatt a luxus enteriőrök tökéletes hűtői.

Monolith hűtőszekrények

Különleges készülékek, melyek tökéletesen kombinálják a dizájnt és a legmodernebb frissentartó technológiákat az élelmiszertárolás területén.

Power Cooling – egyenletes hőmérséklet a hűtőszekrény belsejében

A nagyteljesítményű PowerCooling rendszer az egyenletes hőmérséklet biztisításáért dolgozik. Segítségével a hűtő ajtajában tárolt élelmiszerek is olyan hidegek lesznek, mint a hűtő belsejében tároltak.

Bio Fresh Plus – mindig friss élelmiszert a konyhába

A Bio Fresh Plus három fiókkal rendelkezik, melyek klímája külön-külön szabályozható. A HydroSafe-ben magas páratartlamon tárolhatunk gyümölcsöt és zöldséget. A DrySafe-ben alacsony a páratartalom, ez a húsoknak, sajtoknak tökéletes. A harmadik fiókban, -2 fokon halakat és a tenger gyümölcsit tárolhatjuk úgy, mintha jégen tárolnánk. Így minden élelmiszerünk nagyon hosszan frissen tartható.

Smart Device – hosszan tartó biztos használat

A SmartDeviceBox-nak köszönhetően könnyedén vezérelhetjük a Monolith hűtőt okostelefon vagy tablet segítségével. Távolról aktiválhatja a SuperFrost vagy a SuperCool funkciókat, hogy otthon azonnal lehűthesse vásárolt élelmiszereit. Riasztást kaphat a nyitva felejtett ajtóról vagy az áramkimaradásról is.

FlexSystem és InfinityBeam – a kényelemért

A Monolith hűtőkben a FlexSystem rendszer segítségével praktikusan, a nekünk tetsző módon tárolhatjuk külön-külön az élelmiszereket a BioFresh Safe-ben. 

Az InfinityBeam tökéletesen megvilágítja felülről a BioFresh Safe rekeszeket, így a csukott rekesz tartalma is teljesen áttekinthető.

InfinitySwipe – a tökéletes kijelző

Egyszerűen kezelhető érintőképernyős kijelző a könnyű programozásért.

InfinityLight – a tökéletes fény

Az InfinityLight elegáns, egyenletes és szabályozható oldalfény a teljes hűtőtérben.

A hűtő oldalfala teljes felületén világít az integrált ledvilágítással, mely a nyitáskor lágy effekttel kapcsol be. A ragyogó InfinityLight alacsony hőkibocsájtásának köszönhetően védi az élelmiszerek minőségét.

InfinitySpring – a mindig rendelkezésre álló vízadagoló

Az Infinity Spring a beépített szűrőrendszer segítségével gondoskodik a tökéletes vízminőségről és kialakításának köszönhetően szinte bármilyen palackhoz alkalmas.

Monolith fagyasztószekrények

Hatalmas fagyasztók, melyeket a tökéletes otthoni fagyasztásért fejlesztettek, praktikus felszereltséggel és fantasztikus dizájnnal.

FrostSafe fagyasztórekeszek

A teljesen körbezárt, de kivehető FrostSafe rekeszek védik a fagyasztott élelmiszert a nem kívánt légcserétől és a hűtési energia elvesztésétől az ajtók nyitása során. A könnyű áttekintés érdekében a rekeszek átlátszók és FrostTelescopic rendszerrel rendelkeznek. Ez a csillapított rendszer kényelmesen behúzza a rekeszet, így kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi használatot.

Praktikus tárolási lehetőségek

A fagyasztószerkények ajtajában található kisméretű átlátszó rekeszek tökéletesek a kisméretű élelmiszerek tárolására. A nagy rekeszekben így nem vesznek el a kisebb csomagok és sosem lesz túl szük a hely a nagyobb fagyasztani kívánt élelmiszereknek.

Monolith borhűtők

A Monolith borhűtőket a világ legjobb borospincéinek tanulmányozása után fejlesztették, hogy a borokat legmegfelelőbb körülmények között tárolhassuk otthon. 

InfinityLight – a tökéletes fény a borhűtőkben is

A hűtő oldalfala teljes felületén világít az integrált ledvilágítással, mely a nyitáskor lágy effekttel kapcsol be. A ragyogó InfinityLight alacsony hőkibocsájtásának köszönhetően védi a borok minőségét.

InfinitySwipe – a tökéletes kijelző és érintőképernyő

A Monolith érintőképernyő vezérlése felhasználóbarát, kijelzőjén a borhűtő minden zónájának hőmérsékletét megjeleníti.

InfinityProtection – védelem és figyelmeztetés

A Monolith borhűtők minden rekeszében két hőfokérzékelő található, melyek védik a borokat a hőmérsékletingadozáskor. Jelentős hőmérséklet változás esetén azonnal értesít, hogy a borok nehogy túlmelegedjenek vagy nagyon lehüljenek.

FreshAir – aktívszénszűrő

A Monolith FreshAir megtisztítja a beáramló levegőt és kiszűri a kellemetlen szagokat, melyek befolyásolhatják a borok minőségét.

Flexibilis rudak és teleszkópos sínek

Minden polc könnyen kihúzható és puhán csúszik vissza a teleszkóp segítségével. A felixibilis rudak segítségével nagyobb boros vagy pezsgős palackokat is könnyen elhelyezhetünk a polcokon.

InfinityBoard – a kényelemért

A kihúzható InfinityBoard segítségével egy vízszintes felületet kapunk, ahol könnyen tudjuk tölteni az italt és a palackok átrendezésében is hasznos szerepe lehet.

monolith kombinált KÉSZÜLÉKEK

A Monolith alsó fagyasztós kombinált készülékei tökéletesen kiegészítik az exkluzív Monolith családot. A nagyméretű fiókos kialakítás könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a fagyasztót.

A Monolith kombinált hűtők ugyanazt a prémium felszereltséget kapták meg, amit a Monolith család többi tagja. Nincs kompromisszum, csak tökéletes hűtés és fagyasztás.

Kezdőoldal » Márkák » Liebherr Monolith
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!