Kdesign

Páraelszívók

A 2003-ban alakult Kdesign cég megőrizte a fémmegmunkálásban szerzett kézműves tudást és az egyedi vásárlói igényeknek megfelelően fejlődik napjainkig. Ez az előremutató hozzáállás rövid idő alatt híressé tette nemzetközi szinten is. Legújabb fejlesztésük a google home és alexa amazon kapcsolódási lehetőség, hogy a páraelszívókat hanggal is vezérelhessék a felhasználók.

Klasszikus páraelszívók

A klasszikus, régies, és a vintage stílusú konyhák tervezése napjainkban reneszánszát éli. A design olyan, mintha a múltba utaznánk vissza, de ezeket a páraelszívókat a Kdesign mai technológiával fejlesztette ki. 

A készülékek fém teste többféle formában választható, a különböző fa szegélyeket akár natúr fából is lehet kérni, hogy egy tömörfa vagy furnérozott bútorhoz tökéletesen hozzá lehessen pácolni őket. Egészen egyszerű szegélyű, de gyönyörű faragott fával kombinált készülékeket is találunk a választékban.

Modern páraelszívók

A modern elszívóik között a loft stílushoz tökéletesen passzoló monumentális fém készülékeket is kínálnak, de vannak egészen különleges – a minimál nappalik elrejtett konyháihoz kitalált – könyvespolcnak tűnő páraelszívóik is.

Színekben is innovatív megoldások között válogathatunk.Réz, bronz és titán színek mellett tábla felületű elszívójuk is van, melyen akár üzenhetünk családtagjainknak vagy felírhatjuk kedvenc receptünket.

Kezdőoldal » Márkák » Kdesign
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!