Falmec

Páraelszívók

A Falmec lenyűgöző története tipikus észak-olasz üzleti történet: A gyár az alapítók – Danilo és Maurizio Poser – intuíciói által vezérelve, megerősítve a piac egyediség iránti igényével, egy félig kézműves cégből igazi ipari vezéralakká nőtte ki magát, innovatív termékek sorát hozva létre, amelyeknél a technológiai fejlettség a legkifinomultabb stílussal ötvöződik.

A Falmec története tipikus észak-olasz üzleti történet: A gyár az alapítók – Danilo és Maurizio Poser – által vezérelve, egy félig kézműves cégből nőtte ki magát, 

A piac egyediség iránti igényeinek megfelelően innovatív termékek sorát hozzák létre, amelyeknél a technológiai fejlettség a legkifinomultabb stílussal ötvöződik.

A cég Velence közelében található központjában kiváló szakemberek alkotják meg a Falmec páraelszívókat a legjobb olasz gyártási hagyományokkal. A gyártáshoz a legjobb minőségű AISI 304 típusú rozsdamentes acélt használják.

Legújabb innovációjuk a E.ion System rendszerű készülékek, amikben a beépített érzékelők felismerik a levegőben lévő szerves összetételű részecskéket, a kellemetlen szagú gázokat,füstöt, formaldehidet. A készülék az automata üzemmódnak köszönhetően önállóan tisztítja és kezeli a levegőt, amíg annak természetes egyensúlya helyre nem áll.

Kezdőoldal » Márkák » Falmec
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!