Dekton

Exkluzív felületek | Hátfal | Munkalap

A tökéletes választás, ha az időtálló minőség és design fontos szempont a konyhapult és a belső terek kialakításakor. Ismerje meg Dekton környezeti kihívásoknak ellenálló és sokoldalúan felhasználható kollekcióit, széles színválasztékát, mely a fenntarthatóság jegyében jött létre.

A tökéletes választás, ha az időtálló minőség és design fontos szempont a konyhapult és a belső terek kialakításakor. Ismerje meg Dekton környezeti kihívásoknak ellenálló és sokoldalúan felhasználható kollekcióit, széles színválasztékát, mely a fenntarthatóság jegyében jött létre.

Jellegzetes színei és textúrái éppúgy tökéletesen illeszkednek az otthonok, mint a közületek elegáns atmoszférájához. A DEKTON® által fejlesztett és használt exkluzív csúcstechnológia a TSP, (Sinterized Particle Technology) egy olyan mesterséges környezetben létrehozott eljárás, mellyel a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson, évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulását ipari körülmények között, rendkívül rövid idő alatt hozzák létre. Ez az összetömörített részecsketechnológia a modern műszaki iparágak forradalmasító eljárásait ötvözi. Az innováció egy olyan technológiai és ipari ugrást jelent, melyből új eljárások, forradalmi anyagok és élenjáró termékek születnek.

A spanyol Cosentino gyár innovatív terméke, mely abszolút a jövő anyaga fantasztikus tulajdonságai miatt.

miért válasszuk a dektont?

Mert extrán kopásálló anyag! A Dekton jobban ellenáll a kopásnak, mint a gránit és a porcelán, ezért ideális beltéri és kültéri felhasználásra is. A tökéletes választás konyhai munkalapnak.

Mert karc- és ütésálló! A Dektont kiváló karc és ütésállósága teszi tökéletessé. Keménysége megegyezik a kvarcéval mely az egyik legkeményebb belsőépítészeti anyag. A konyhai eszközök nem tudják megkarcolni a felületét.

Mert víz és foltálló! A Dekton porozitása szinte egyenlő a nullával, ezért rendkívül elleálló a foltokkal szemben. Felületén semmi sem szivároghat át. A foltok hagyományos tisztítószerekkel könnyedén eltávilíthatóak róla.

Mert tűz- és hőálló! A Dekton ellenálló a magas hőmérséklettel szemben. A tűz és az extrém forróság nem károsítja a felületét.

Mert ellenáll az UV sugárzásnak! A Dektonra az ultaibolya sugárzás nincs hatással. Színe az idő múlásával sem változik.

szépség korlátok nélkül

A 3200 X 1440 mm méretű tábláknak köszönhetően a vizuális folytonosság és az illesztések számának minimalizálása is biztosított. Kültéri felhasználása lehetővé teszi, hogy a burkolatok folytatódjanak a teraszon vagy a kertben is.
A Dekton színek öt különböző vastagságban kaphatók: 4, 8, 12, 20, és 30 mm vastag anyagokkal a tervezés sokkal könnyebb. Konyhai munkalapnak ideális a 12 és a 20 mm vastag anyag is.

dekton kollekciók minden stílushoz

Folyamatosan bővülő színválasztékával a Dekton az egyik legkülönlegesebb anyag a piacon. A természetes köveket megjelenítő Natura kollekció színei klasszikus és elegáns terekbe illenek elsősorban, az Insustrial kollekció fémes és beton hatású színei a napjainkban sokak által kedvelt indusztriális stílus tökéletes kiegészítői. A Pietra Kode kollekció Daniel Germani tervezésében a múlt olasz köveit szeretné a jövő építészeinek kezébe adni.

Az egyedi enteriőrök tervezése során a Dekton rengetegszer előtérbe kerül, konyhai munkalapok és hátfalak mellett egyedi belsőépítészeti megoldásokra is használjuk.

.

Kezdőoldal » Márkák » Dekton
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!