Snoopy és a Smeg

Kovács Zsófia

Charles M. Schulz Peanuts című képsora 1950. október 2-án jelent meg először az újságokban. A sajátos humorú kedves karaktereket azonnal megkedvelték az olvasók. Snoopy, Charlie Brown és a barátaik Amerika legismertebb rajzfilmfiguráivá váltak és kitörölhetetlen nyomot hagytak az amerikai kultúrában.

1969 májusában az Apollo program Apollo-10 űrhajója a Charlie Brown, a holdkomp pedig a Snoopy nevet kapta. Az Apollo-10 az Apollo program negyedik emberes repülése volt és egyben a második, amely a Holdig repült.

2020-ban, a Peanuts megjelenésének 70. évfordulóját a Smeg egy limitált kiadású FAB10 minihűtővel ünnepelte meg.

A limitált szériában 70 db készülék készült, gyűjtőknek és Peanuts rajongóknak. A játékos alkotáson a képregény egyik jelenete látható, amint Snoopy a háza tetején fekve elmélkedik az élet nagy dolgairól legjobb barátja Woodstock társaságában.

Snoopy visszatérése

2022-ben, két évvel a Peanuts 70. évfordulóját ünneplő, limitált példányszámú Snoopy hűtőszekrény sikere után a Smeg piacra dobott egy újabb Snoopy készüléket, amely megint új színt visz a minihűtők kínálatába. 

Az új FAB10 hűtőszekrény ismét tökéletesen ötvözi a Smeg ikonikus dizájnját a szeretett Peanuts karakterekkel.

A hűtőn Snoopy és Woodstock a két legkedveltebb Peanuts figura jelenik meg fehér háttér előtt. A fehér hátteres kedves jelenetek az eredeti képregény hangulatát szeretnék felidézni. 

Szeretitek Snoopy-t? Nézzétek meg milyen volt 1950-ben és milyen 1990-ben és nevessetek velünk, Snoopy-val és barátaival!

További bejegyzések a cortina blogon

A konyha ergonómiája személyre szabva

Konyhakiállítás 2023

Kezdőoldal » Blog » Snoopy és a Smeg
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!