Monolith hűtő és borhűtő

Monolith a Liebherr csúcskészülékei

Kovács Zsófia

A Liebherr Monolith termékcsaládja a stílus és a funkcionalitás páratlan kombinációja. A Monolith beépíthető készülékekben több mint 60 év mérnöki teljesítménye és a Liebherr tapasztalata csúcsosodik ki a hűtés, fagyasztás és bortárolás területén. A Monolith egyedi méretei és exkluzív felszereltsége miatt a luxus enteriőrök tökéletes hűtői.

Liebherr Monolith hűtő, borhűtő, fagyasztó

mit tud a liebherr monolith?

Mit tud a Leibherr Monolith? Mivel tud többet, mint más hűtőszekrények? A Liebherr 1954 óta gyárt hűtőket és fagyasztókat. Hosszú idő ez, hogy tökéletesen felhasználóbarát és energiatakarékos készülékek jöhessenek le a gyártósorról. A Monolith család készülékeiben minden olyan funkció és kiegészítő megtalálható, melyek segítségével ezek a készülékek kiemelkednek a többi hűtő közül. Több mint 60 évnyi fejlesztés után értek el oda, hogy piacra kerültek ezek a monumentális méretű hűtők, borhűtők és fagyasztók, hogy az egyedi konyha enteriőrök igazi ékességei lehessenek.

A Monolith család tagjai mindent tudnak, amit egy hűtő tudhat. Nincs kompromisszum, csak tökéletes hűtés és fagyasztás.

A nagyteljesítményű PowerCooling rendszer az egyenletes hőmérséklet biztosításáért dolgozik. Segítségével a hűtő ajtajában tárolt élelmiszerek is olyan hidegek lesznek, mint a hűtő belsejében tároltak.

A Bio Fresh Plus fiókok segítségével, mindig friss élelmiszer kerül a konyhába. A Liebherr Monolith három fiókkal rendelkezik, melyek klímája külön-külön szabályozható. A HydroSafe-ben magas páratartalmon tárolható a gyümölcs és a zöldség. A DrySafe-ben alacsony a páratartalom, ez a húsoknak, sajtoknak tökéletes. A harmadik fiók halakat és tenger gyümölcseit tarthatunk el sokáig. Ez a fiók -2 fokos, pont olyan mintha jégen tárolnánk ezeket az érzékeny finomságokat. A Monolith rekeszeiben minden élelmiszer nagyon hosszan frissen tartható.

A SmartDeviceBox-nak köszönhetően könnyedén vezérelheted a Monolith hűtőt okostelefon vagy tablet segítségével. Távolról, akár vásárlás közben is aktiválhatod a SuperFrost vagy a SuperCool funkciókat, hogy otthon azonnal lehűthesd a megvett élelmiszereket. Mi van ha valaki nyitva hagyja a hűtő ajtaját? Az aplikáció azonnal jelez, hogy gyorsan megoldódjon a probléma. Ennél már csak az lenne jobb, ha magától be tudná csukni az ajtót.

A Monolith hűtőkben a FlexSystem rendszer segítségével praktikusan, személyre szabottan tárolhatod külön-külön az élelmiszereket a BioFresh Safe-ben. Az InfinityBeam pedig tökéletesen megvilágítja felülről a BioFresh Safe rekeszeket, így a csukott rekesz tartalma is teljesen áttekinthető.

Liebherr Monolith Biofresh Safe

Az InfinitySwipe egyszerűen kezelhető érintőképernyős kijelző, mely segítségével a hűtő programozása igazán könnyű.

A hűtő oldalfala teljes felületén világít az integrált ledvilágítással, mely a nyitáskor lágy effekttel kapcsol be. A ragyogó InfinityLight alacsony hőkibocsájtásának köszönhetően védi az élelmiszerek minőségét.

Az Infinity Spring a beépített szűrőrendszer segítségével gondoskodik a tökéletes vízminőségről és kialakításának köszönhetően szinte bármilyen palackhoz alkalmas.

A Monolith fagyasztók, hatalmas méretűek, a tökéletes otthoni fagyasztásért fejlesztették őket, praktikus felszereltséggel és fantasztikus dizájnnal.

A teljesen körbezárt, de kivehető FrostSafe rekeszek védik a fagyasztott élelmiszert a nem kívánt légcserétől és a hűtési energia elvesztésétől az ajtók nyitása során. A könnyű áttekintés érdekében a rekeszek átlátszók és FrostTelescopic rendszerrel rendelkeznek. Ez a csillapított rendszer kényelmesen behúzza a rekeszet, így kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi használatot.

Liebherr Monolith Frost Safe rekesz

A fagyasztószerkények ajtajában található kisméretű átlátszó rekeszek tökéletesek a kisebb élelmiszerek tárolására. A nagy rekeszekben így nem vesznek el a kisebb csomagok és sosem lesz túl szűk a hely a nagyobb fagyasztani kívánt élelmiszereknek.

A Monolith alsó fagyasztós kombinált készülékei tökéletesen kiegészítik az exkluzív Monolith családot. A nagyméretű fiókos kialakítás könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a fagyasztót. A Monolith kombinált hűtők ugyanazt a prémium felszereltséget kapták meg, amit a Monolith család többi tagja. Nem kell kompromisszumot kötnöd, megtalálod a számodra megfelelő készülékeket a Monolith családból.

Mintha borospincéd lenne a konyhában

A borozás kultúrája tökéletes bortárolást kíván. A Monolith borhűtőket a világ legjobb borospincéinek tanulmányozása után fejlesztették, hogy a borokat legmegfelelőbb körülmények között tárolhasd otthon. 

InfinityLight – azaz a teljes oldalfalon elhelyezkedő egyenletes ledvilágítás – tökéletes fényt biztosít a borhűtőkben is. Nyitáskor lágy effekttel kapcsol be és az alacsony hőkibocsájtásának köszönhetően védi a borok minőségét.

Ha Monolith borhűtőd van a konyhádban mindig tudni fogod, hogy a borok milyen hőmérsékletűek, mert az Infinity Swipe érintőképernyő a borhűtő minden zónájának a hőmérsékletét megjeleníti a kijelzőjén.

A Monolith borhűtők minden rekeszében két hőfokérzékelő található, melyek védik a borokat a hőmérsékletingadozáskor. Jelentős hőmérséklet változás esetén az Infinity Protection azonnal értesít, hogy a borok nehogy túlmelegedjenek vagy nagyon lehüljenek.

A Monolith FreshAir aktívszénszűrője megtisztítja a beáramló levegőt és kiszűri a kellemetlen szagokat, melyek befolyásolhatják a borok minőségét.

Minden bortartó polc könnyen kihúzható és puhán csúszik vissza a teleszkóp segítségével. Inkább pezsgőt hűtenél a borhűtőben? A felixibilisen átrendezhető rudakkal a nagyobb boros vagy pezsgős palackokat is könnyen elhelyezheted a polcokon.

Nincs többé olyan, hogy kényelmetlenséget okoz egy nagy alapterületű konyhában a bor kínálása. Nincs szükséged arra, hogy a borhűtő egy munkapult vagy a konyhasziget közvetlen közelében legyen, mert a kihúzható InfinityBoard segítségével egy vízszintes felületet kapunk, ahol könnyen tudjuk tölteni az italt, sőt és a palackok átrendezésében is hasznos szerepe lehet.

A Monolith hűtőkészülékek egyedi méretűek, egyedi konyhatervezést igényelnek. Az egyedi méretek és a nem szokványos beépítési mód miatt körültekintően kell megtervezni a konyhabútort. Beépítésük is professzionális tudást igényel, melyet speciális tanfolyamon lehetett elsajátítani.

Monolith hűtőket a Cortina Italia bemutatótermében megnézheted és megvásárolhatod.

További bejegyzések a cortina blogon

Portofino színes tűzhelyek – színes álmok

Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállítás

Kezdőoldal » Blog » Monolith a Liebherr csúcskészülékei
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!