Konyhakiállítás 2023

Kovács Zsófia

A tavasz mindig a megújulásról szól, kisüt a nap és ahogy a természet ébredezik mi is előbújunk a téli begubózásból és újult erővel kezdünk foglalkozni a környezetünk megújításával. Nem véletlen, hogy tavasszal több lakberendezéssel kapcsolatos programot is szerveznek Budapesten.

Az egyik első nagyszabású tavaszi rendezvény a Konyhakiállítás, mely 2023 március 3-5-ig kerül megrendezésre a Budapest Sportarénában.

Miért érdemes ellátogatni a Konyhakiállításra?

A Konyhakiállítás már 12 éve izgalmas programokkal, feledhetetlen gasztropillanatokkal várja látogatóit a lenyűgöző újdonságok, izgalmas konyhai kellékek és eszközök valamint csodás bútorok bemutatása mellett.

A nagyszínpadon a hazai gasztronómia kiemelkedő képviselői, sztárséfek, fiatal tehetségek és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat. Érdemes ezekre a bemutatókra időben érkezni, ha meg is akarjuk kóstolni a finomságokat, mert mindig nagy az érdeklődés a különleges ételek iránt.

A 2023-as rendezvény pontos programja február elejétől lesz elérhető a Konyhakiállítás weboldalán.

Több háztartási készülékeket forgalmazó cég is saját standdal jelenik meg, ami jó lehetőséget ad arra, hogy élőben megtekinthessük az új dizájnokat, működés közben is lássuk a gépeket és teljes körű tájékoztatást kaphassunk a legújabb funkciókról.

Egy ideje már újra hódítanak a természetes anyagok a lakberendezésben, kő munkalapok, hátfalak és dizájnelemek valamint valódi fa bútorok jelennek meg a legújabb trendek szerint tervezett enteriőrökben. A modern konyhatervezésben a természetes kövek helyett sokszor kompozit anyagokat használunk, mert ezek tökéletesen kiszolgálják a megváltozott konyhai igényeket. 

Ma már a konyhapulton dagasztjuk a kenyeret és nyújtjuk a sütemény tésztáját, ehhez antibakteriális felületre van szükségünk, rátesszük a forró edényünket, ezért tűzálló pultot szeretnénk. Ha véletlenül kifolyik a vörösbor vagy a cékla leve, akkor nem maradhat foltos a gyönyörű munkalap, ezért olyan anyagokat keresünk melyekről egyszerűen és maradéktalanul eltávolíthatóak ezek a foltok.

A konyhakiállításon több olyan köves cég is bemutatja termékeit, akik ezeknek az elvárásoknak megfelelő anyagokat tudnak kínálni a partnereiknek. 

A tervezett konyhabútorhoz a legmegfelelőbb munkalapot tudják kínálni megrendelőiknek azok a tervezők, akik ezekkel az innovatív anyagokat gyártó köves cégekkel dolgoznak együtt.

Aki idén lakásfelújítást tervez mindenképpen látogasson el a Konyhakiállításra, mert rengeteg új ötletet láthat és a színes programok is felhőtlen szórakozást nyújtanak a három napos rendezvényen.

Hogy milyen egy tökéletes álomkonyha?

Mindenkinek más, mert ez ízlés kérdése. Viszont az nagyon fontos, hogy ez az ízlés kifinomult legyen és párosuljon szakértelemmel. A konyha az egyik legfontosabb helyisége az otthonunknak, a tökéletes álomkonyha megtervezése és berendezése nem egyszerű feladat. Szakértői segítséggel viszont minden álom könnyen teljesülhet.

Ehhez nyújt végtelen inspirációt Magyarország egyetlen konyhákra specializálódott kiállítása.

Mi is mindig kimegyünk inspirálódni, mert a Konyhakiállítás nekünk tervezőknek is egy jó lehetőség, hogy az újdonságok megismerésével fejleszthessük tudásunkat és találkozhassunk a kedvenc partnereinkkel.

Fotók forrása: pinterest

További bejegyzések a cortina blogon

Snoopy és a Smeg

Konyhaszigetet mindenkinek?

Kezdőoldal » Blog » Konyhakiállítás 2023
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!