FÉNYES és MATT kontrasztok

Balogh Helén

A fényes felületek sokféle formatervezési stílusban használhatók, a minimalistától és a moderntől a klasszikusig, így sokoldalú választás a különböző belsőépítészeti trendekhez.

A matt felületek 2024-ben is népszerűek, mert sokan kedvelik a letisztult, természetes megjelenésű és nem túl hivalkodó tervezést, amihez tökéletesen illenek ezek a felületek.

Egyre növekszik az igény az egyéni preferenciákhoz alakítható – mint például méret, szín és design – testre szabható laminált forgácslapok iránt.

A változatos árnyalatokban gyártott UNI színek a modern felületi struktúrákkal a frontokra is visszatérnek.

Ez kreatív bútortervezést, színes beépített polcokat és játékos fal akcentusokat tesz lehetővé, bármilyen térnek személyiséget ad.

A FALCO MIRROR GLOSS MDF tükörszerűen fényes felülete elegáns, modern és csúcsminőségű esztétikát teremt.

A gyártási folyamata nagyon sima és egyenletes felületet eredményez, amely olyan alkalmazásoknál kívánatos, ahol fontos a hibátlan, jó minőségű megjelenés.

A FALCO MIRROR matt MDF felülete puha, bársonyos és visszafogott látványt kölcsönöz, amelyet gyakran a modern, minimalista és csúcsminőségűdizájnesztétikával társítanak.

Sima, bársonyos textúrája kellemes tapintási élményt nyújt, ami vonzó lehet, például bútorok vagy érintésre szánt belsőépítészeti elemek esetében.

További bejegyzések a cortina blogon

A Fiat 500 és a Smeg

Kezdőoldal » Blog » FÉNYES és MATT kontrasztok
Cortina Italia

Stúdiónk személyre szabott konyhai enteriőrtervezési szolgáltatással áll rendelkezésére.

A legmerészebb ötletekre is nyitottak vagyunk, szeretjük a kihívásokat!