Precíz felmérés


A bútortervezés az ügyfél által előzetesen biztosított alaprajz vagy megadott méretek alapján történik. A végleges bútorterv elfogadása után a bútort beépítő szakemberek a tervező jelenlétében felmérik a konyhabútor helyét, így biztosítva, hogy az elkészült bútor tökéletesen illeszkedjen a tervezett helyére.

Valamennyi falat pontosan lemérünk, meghatározzuk a szögeket, figyelembe vesszük a nyílászárók méretét, helyzetét, parapet magasságot, gondosan ellenőrizzük a meglévő elektromos, víz és légtechnikai kiállásokat és ha a műszaki infrastruktúra nem alkalmas az új konyha fogadására, akkor meghatározzuk a szükséges módosításokat. Amennyiben újépítésű ingatlanba készül a konyhaterv, úgy az egyes műszaki kiállásokat stúdiónk előre kiadott tervei alapján készítik el a szakemberek az épülő konyhában.

Biztonságos Szállítás


A konyhabútor elemeit gondosan csomagoljuk, hogy a szállítás és a pakolás során az egyes darabok ne sérüljenek. Saját szakemberek pakolják és szállítják a kész terméket, így biztos lehet benne, hogy szakértő kezek, figyelmes munkával juttatják el bútorát a gyárból a szerelés helyszínéig.

A kiszállítás rendszerint a szerelés napján a reggeli órákban történik. Fontos: Az átvételről az ügyfélnek gondoskodnia kell, meg kell győződnie, hogy a leszállított termékek makulátlan állapotban kerültek a helyszínre.

Tervezés az ön igénye szerint


Tervezés előtt pontosan felmérjük a vásárlói igényeket és a megadott méretek alapján megvizsgáljuk a konyha adottságait. A terveket 3 dimenziós látványtervező programban készítjük el, amiből fotó-realisztikus terveket renderelünk, hogy még inkább valósághű képet kapjunk a megtervezett konyhabútorról.
Stúdiónkban személyes konzultáció alkalmával, egy finom kávé és frissítő mellett, látványos formában, LCD tv-n prezentáljuk az elkészült terveket.

A terveket látva átbeszéljük az újonnan felmerült kérdéseket,kéréseket és a szükséges módosításokat elvégezve kialakítjuk a végleges terveket.Komplex lakberendezés-tervezés:

A konyha komplett felszerelése mellett, számíthat ránk  otthona teljes megtervezésében és berendezésében is.
Lakberendezőnk Herskovics Dahlberg Szilvia lenyűgöző enteriőrjei a biztosíték arra, hogy álmai otthona elegánsan berendezett, harmónikus élettérré alakul.

"Munkáim során gyakran keverek stílusokat: rusztikust a modernnel, keletit a nyugatival, minimált a barokkossal. Ezzel óvatosan kell bánni, mert létezik egy olyan vékony határvonal, amit nem szabad átlépni. Ez a határ az izgalmas és a kusza között húzódik." 

Herskovcs Dahlberg Szilvia
http://dezigndrug.com


 

Gyors szerelés


A precíz, pontos beépítés, időigényes folyamat, egy átlagos konyha szerelés 2-3 napot is igénybe vehet. A szerelés alkalmával figyelembe vesszük a lakókörnyezetet, lehetőségeinkhez mérten vigyázunk a tisztaságra is. A tervek alapján az elemeket kisoroljuk, majd a falhoz és az egyes elemeket egymáshoz is rögzítjük. A bútorelemek összeszerelése után a konyhagépek beépítése történik. Utolsó műveletként finomra hangolják a bútor vasalatait a tökéletes működés és esztétikum érdekében.

Mikor minden elkészült, szakembereink és az ügyfé,l az átadás-átvételi jegyzőkönyvben rögzítik a tökéletes konyhabútort átvételét, vagy ha szükséges akkor az esetleges hiányosságokat.

Természetes kő vagy kő jellegű munkapult vásárlása esetén a bútorbeépítés után a munkalapgyártó partnerünk szakemberei felmérik a bútort, hogy milliméter pontos kész terméket tudjanak gyártani a konkrét bútorra.

Bizonyos konyhagépeknél szükséges az adott márka szakszervizét megrendelni, hogy szakszerűen beüzemeljék a megvásárolt konyhagépeket.

Kapcsolat


SMEG Bemutatóterem - Cortina Italia Kft.
Budapest, Margit krt. 13, 1024 | Hétfő - Péntek 10:00 - 17:00
+36 1 788 1423 | +36 30 975 8891

icon_inst_2 icon_inst_2

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon bátran!
Ha bármilyen kérdése van termékeinkel vagy márkával kapcsolatban, keressen minket.

Válassz egyet az alábbiak közül!

  Kapcsolatfelvétel   Megbeszélés egyeztetése
Levél elküldése