Munkalapok


LECHNER
A német Lechner cég kifejezetten konyhai munkalapok gyártásával foglalkozik. Termékpalettáján megtalálható valamennyi anyag / Üveg, kerámia, természetes kő, kvarckő, ásványi anyag, tömörfa, kompakt lemez, laminált bútorlap/ , amit ma konyhai munkalapként alkalmazhatunk. A különböző anyagoknak saját egyénisége van, így a kívánt konyhai munkalap kiválasztásakor gondolni kell a  család méretére, életviteli és főzési szokásaira, karbantartással kapcsolatos igényeire és más gyakorlati szempontokra, és így biztosan megtaláljuk  a megfelelő terméket.
A magyaroszági leányvállalattal rendelkező rothenburgi óriásvállalat a német iparra jellemző pontossággal, precizitással és garanciával készíti munkalapjait, így biztos lehet benne, hogy a cégtől vásárolt konyhai munkalapja hosszú évekig változatlan minőségben betölti szerepét.

NEOLITH
A spanyol The Size gyártja Neolith márkanévvel a nagyméretű
/ akár 360 X 120 cm/ kerámialapjait, ami jelenleg a piacon kapható egyik legkeményebb anyag. Felülete ellenáll a karcolásnak, vegyszereknek,nedvességnek és a hőnek is. Fizikai tulajdonsági miatt széles körben alkalmazható beltérben és kültérben egyaránt. A különböző vastagságban gyártott kerámialapok belsőépítészeti felhasználása egyedülálló, készülhet belőle konyhai munkalap, konyhai hátfal, és akár konyhabútor front is.
A konyhán kivűl a fürdőszobai alkalmazása is jelentős, de gyakran megjelenik a nappalikban járólapként vagy akár kandallóborításként. Felhasználására csak a képzeletünk és a technikai megvalósíthatóság szab határt. Izgalmas színei és különböző felületei kiválóan párosíthatóak bármilyen építészeti és lakberendezési stílussal.

TECHNISTONE
A Technistone® táblák 90 %-a természetes alapanyagokból kvarcit és gránit őrleményből készül , a maradék 10 %-át a poliészter gyanta, színtől függően a tükör -és üveggranulátum illetve a  színezőanyag teszi ki.
A Technistone® hasonló fizikai tulajdonságokkal bír mint a természetes kő, de néhány technikai jellemzője miatt túlmutat a hasonló célra felhasznált grániton:
Tökéletes a maga egyszerűségében

akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel akkor a legjobb helyen jár.

Bútorlapok


EGGER
Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.  A kínálatot természetes hatású fadekorok, homogén felületek és fantáziadekorok teszik ki , amelyek egymással kombinálva is kiváló összhangot alkotnak. A választék innovatív, az aktuális trendeknek megfelelő, színekben és felületi jellegüket tekintve egyaránt. Az EGGER bútorlapokkal stílusos és egyben strapabíró, könnyen tisztítható bútorok készülnek.

PFLEIDERER
A Pfleiderer GmbH 2013. január 13.-án kezdte meg működését Európa három kiemelkedő fa lap- lemezgyártó cég, a Duropal, a Wodego és a Thermopal összeolvadásával. A Duropal a dekoritlemezek szakértője, a Wodego a fa alapú műszaki megoldások specialistája, míg a  Thermopal a belsőépítészet mestere.

E három cég azzal a céllal egyesült, hogy a három különböző fa termék tökéletes összhangba kerüljön egymással és a gyártósoron a vásárlók várakozásainak megfelelő terméket alkossanak. A 180 féle szín közül bárki találhat az elképzelésének megfelelőt. Az UNI színektől egészen az egzóta fautánzatokig minden megtalálható.Tökéletes a maga egyszerűségében

akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel akkor a legjobb helyen jár.

Vasalatok


BLUM
Felnyílórendszerek, kivetőpántrendszerek és kihúzórendszerek osztrák specialistája.Termékeiket a világ minden táján használják asztalosok és a legnagyobb bútorgyártók egyaránt. Hitvallásuk, hogy vasalataikkal a tökéletes bútor legyen szép, praktikus és tartós.

A Blum az első lépésektől segít Önnek igényes ötletei megvalósításába azért, hogy a vásárlóik azt a komfortérzést kapják,amire szükségük van. Növeljük együtt Blum termékekkel bútoraink és az egész  lakóterünk komfortját!


HAFELE
1923-ban, amikor az infláció elérte a csúcspontját Németországban, Adolf Häfele és Hermann Funk a saját kezébe vette a sorsukat: december 1-jén megalapították a hardver és a szerszámipar hardvertermékeinek szaküzletét Aulendorfban.

Ezzel indult ez az óriási cég ami mára már meghatározó vasalatgyártó vállalattá nőtte ki magát és folyamatosan innovatív kiegészítőket kínál a bútorgyártóknak, a fiókrendszerektől kezdve, a bútorfogantyúkig, mindezt a német minőségben és precizitással.HETTICH
Feltöltés alatt...

KESSEBŐHMER
Feltöltés alatt...Kapcsolat


SMEG Bemutatóterem - Cortina Italia Kft.
Budapest, Margit krt. 13, 1024 | Hétfő - Péntek 10:00 - 17:00
+36 1 788 1423 | +36 30 975 8891

icon_inst_2 icon_inst_2

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon bátran!
Ha bármilyen kérdése van termékeinkel vagy márkával kapcsolatban, keressen minket.

Válassz egyet az alábbiak közül!

  Kapcsolatfelvétel   Megbeszélés egyeztetése
Levél elküldése