Konyhabútorok


Stúdiónk prémium konyhai készülékek mellett 2018-től egyedi gyártású konyhabútorok forgalmazásával bővíti konyhai szolgáltatáskörét. Szakképzett ,15 éves tervezői múlttal rendelkező bútortervezőnkkel és 20 éves gyártói tapasztalattal rendelkező bútorgyártónkkal  közösen az Ön igényeit párosítva a szakmai hozzáértéssel alkotjuk meg álomkonyháját. A Cortina Italia Kft. által forgalmazott N'KARA bútorok kiváló minőségűek és az egyedi gyártás révén maximálisan személyre szabottak. A cég termékei a magyar konyhabútorgyártók élvonalába tartoznak.

Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a modern letisztult formák, a klasszikus vonalvezetésű tradicionális bútorok, vagy akár a indusztriális Loft stílus.

Sikerünk titka, hogy folyamatosan keressük azokat a technikai megoldásokat és prémium minőségű anyagokat, melyek az N'Kara bútorokra jellemző egyedülálló formavilággal és funkcionalitással ötvözve, tökéletesen megfelelnek minden elvárásnak és elébe mennek vásárlóink igényeinek. A modern gyártástechnológia, képzett szakemberek, folyamatos fejlesztések, egyedi és exkluzív design, az alapanyagoktól a csomagolásig, mind a stílus és minőség meghatározó alapjai.

A tervezésben segítségünkre van egy 3 dimenziós látványtervező program, mellyel bemutatótermünkben akár interaktívan is belenézhet a folyamatba lévő konyhatervekbe így könnyebb elképzelni jövőbeni konyhabútorát. A konyhatervezés rendkívül összetett és időigényes folyamat, a tökéletes konyha kialakítására érdemes megfelelő mennyiségű időt szánni és pontos precíz tervezéssel, majd gyártással kivitelezni. Többszöri konzultáció eredményeként elkészítjük a végső konyhaterveket, helyszíni felmérést végzünk a tervezett konyha helyén, ami alapján a profi bútorasztalos csapatunk budapesti gyárunkban pontos méretre elkészíti és beépíti a konyhabútort.

Látogasson el bemutatótermünkbe, tervezzük meg közösen konyabútorát és válasszuk ki együtt a legmegfelelőbb konyhai készülékeit.

Jelentkezzen be bútortervezőnknél konyhatervezésre!


Konyha inspiráció képek

A tervezői munkát előzetesen minden esetben inspirációs tevékenység előzi meg. Felmérjük az ügyfél igényeit és közben különböző alternatívákat kínálunk fel, hogy a készülő konyha milyen stílusú lehetne, milyen színeket, anyagokat, vasalatokat és elrendezést alkalmazhatunk a tervezésben.

Konyhatervek

A sajátos igények, egyedi körülmények és a tervezői munka hármasa, különleges és egyedülálló konyhaterveket hoznak létre.
Inspirálódjon elkészült konyhaterveink között:

Kérje ajánlatunkat!
Tervdokumentáció

Az elkészült konyhaterveket precíz tervdokumentációba rendezzük, ahol minden fontos részletet rögzítünk, hogy ne legyen félreértés a választott vasalatok, anyagok, színek, és megfelelő méretek tekintetében. Töltse le konyhai tervdokumentációnkat az alábbi linken.

Konyha referenciák

Munkánk gyümölcse a 100 %-ban átadott és beüzemelt konyhabútor. Nézelődjön elkészült munkáink referenciaalbumában.

Kapcsolat


SMEG Bemutatóterem - Cortina Italia Kft.
Budapest, Margit krt. 13, 1024 | Hétfő - Péntek 10:00 - 17:00
+36 1 788 1423 | +36 30 975 8891

icon_inst_2 icon_inst_2

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon bátran!
Ha bármilyen kérdése van termékeinkel vagy márkával kapcsolatban, keressen minket.

Válassz egyet az alábbiak közül!

  Kapcsolatfelvétel   Megbeszélés egyeztetése
Levél elküldése